Avoin yhteistyöehdotus sosiaalisesti kestävämmän tulevaisuuden puolesta!

Hyvä toimija, viranhaltija tai päättäjä,
tervetuloa tekemään osallistumisesta arkipäivää ja kurkistamaan yhteistyömahdollisuuksiin kohti kestävämpää tulevaisuutta! Järjestämme keskiviikkona 16.3.2022 klo 13.00 -14.30 etätapaamisen, jossa pääset tempautumaan kaupunkikehittämisen ja osallistumisen uusimpiin tuuliin!

Ympäristöministeriön rahoittamassa Kestävä kaupunki -hankkeessa edistämme ihmisten vaikutusmahdollisuuksia omien kuntiensa ja kaupunkiensa suunnitteluun. Tulemme oppimaan yhdessä Nurmeksen, Espoon ja Siuntion sekä avustavien asiantuntijoiden kanssa siitä, miten erilaisissa kaupunkien suunnitteluun liittyvissä hankkeissa asukkaat, suunnittelijat ja päättäjät voivat tehdä yhteistyötä. Yhdessä luomme mallin, jonka avulla ihmisten on helpompi osallistua omien elinympäristöjensä suunnitteluun.

Kestävä kaupunki -hankkeen tarkoituksena on edistää kestävää kehitystä ja olemme mukana kokeiluissa, joiden ytimessä on yhteistyö sosiaalisesti kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Kestävä kaupunki -ohjelmassa pohdimme yhdessä tutkijoiden, muotoilijoiden, kolmen kunnan kaupunkisuunnittelun ja kirjastojen kanssa, että millä tavoin voimme osallistavaa yhteistyötä tehdä eri kunnissa.

Nurmeksessa osallistumista opitaan osana taajamametsien ja puistojen ekologisen hoitosuunnitelman laatimista, Espoossa kokeillaan kirjastoa kahden erilaisen asukastilaisuusformaatin alustana ja Siuntiossa selvitetään entisen motocross-radan ja sen ympäristön kehittämistä asukkaiden virkistyskäyttöön ja mahdolliseksi luontokohteeksi. Aloitustilaisuudessa ke 16.3. kerromme, keitä olemme ja millaisin tavoittein tulemme yhteistyötä tekemään – ehkä innostut liittymään joukkoomme?

Yhteistyöterveisin

Nurmeksen kaupunki
Siuntion kunta
Espoon kaupunki

Et May Oy
Asiantuntijat N+1 Oy
Monsita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s